På de her siderkan du læse mere om radon, ligesom du kan klikke dig frem til DMRs ydelser indenfor radonmåling, radonundersøgelser og radonrådgivning.

Høj kundetilfredshed

Hos DMR har vi en ingeniørmæssig tilgang til undersøgelser og rådgivning om radon, og har stor erfaring med forskellige typer af radonmåling, som spænder fra parcelhusopgaver, til komplekse måleprocesser og rådgivning for entreprenører, kommuner og boligforeninger, samt forsikringsselskaber og opgaver vedr. syn og skøn.

DMR’s radonrådgivning udføres altid med kunden i centrum, og det er vores målsætning, at vores rådgivning og løsningsforslag udføres i forhold til kundens aktuelle behov og krav. Vi vil derfor i ethvert kundeforhold tilstræbe at levere ydelser og produkter, hvis omfang og kvalitet svarer til kundens forventninger og krav.

Radonrådgivning på specialistniveau

DMR er blandt de første rådgivere, som har specialiseret sig i radonmåling i byggefelter inden byggeriets opstart, og dermed kan bidrage til at optimere radonsikringen af byggeprojekter.

DMR er derfor også blandt de få rådgivere i Danmark, som har kompetence, kapacitet og måleudstyr, til at udføre alle former for radonmåling- og rådgivning.

Kontakt os hvis du har spørgsmål, eller du ønsker konkrete tilbud.

Kontaktoplysninger


Alexander Pinstrup Mosdal
Projektleder, bygningskonstruktør
+45 41 30 35 42
E-mail
Ronni Dreier Jørgensen
Kontorleder, fagchef
Diplomingeniør

+45 40 76 07 23
E-mail