DMR er autoriseret arbejdsmiljørådgiver

DMR er autoriseret arbejdsmiljørådgiver

DMR Arbejdsmiljø er autoriseret arbejdsmiljørådgiver inden for 4 hovedområder i arbejdsmiljøet (det ergonomiske, biologiske, kemiske og fysiske).

Vi er dermed godkendt til at rådgive virksomheder, der har fået et kompetencepåbud af Arbejdstilsynet, og vi kan derfor hurtigt og nemt hjælpe jer med at få rettet op på situationen, og løst problemerne gennem brugbare og praktiske løsninger.

Pr. 1. februar 2024 udgår kompetencepåbuddet fra Arbejdstilsynets mulige reaktioner. I kan stadig få et undersøgelsespåbud eller få flere påbud, som gør, at I har brug for kompetent rådgivning for at få rettet op på jeres arbejdsmiljøproblematikker og løst problemerne gennem brugbare og praktiske løsninger. 

Vores rådgivning sikrer, at I får løst problemerne, og at tiltag og løsninger opfylder påbuddets krav. Vi kan forestå proces- og tidsplan omkring påbuddet og rådgive om løsninger.

Eller kort sagt: vi guider jer, og er med hele vejen.  

Reaktioner fra Arbejdstilsynet

Arbejdstilsynet opererer pr. 1. februar 2024 med følgende typer af reaktioner:

  • Strakspåbud
  • Påbud med frist
  • Påtale
  • Aftaleforløb ved mistanke
  • Aftaleforløb om spredning
  • Undersøgelsespåbud
  • Straf.

Arbejdstilsynet vil reagere med en eller flere af ovenstående reaktioner, hvis jeres virksomhed, institution eller byggeplads ikke lever op til sine pligter efter Arbejdsmiljøloven. Læs mere om de nye regler her.

Arbejdstilsynet anmelder stadig deres ankomst i visse brancher

Har I modtaget besked om, at Arbejdstilsynet snart kommer på besøg, kan vi hjælpe jer med det forbyggende arbejde, så I undgår besværet med et påbud.

I de forebyggende tiltag rådgiver vi om, hvordan I kommer eventuelle problemer til livs. Gennem de forebyggende tiltag er det vores erfaring, at der gives en højere grad af frihed og fleksibilitet i forhold til valg af løsninger, der er tilpasset jeres virksomhed.

Vores rådgivning sikrer jer værdiskabende løsninger, og at løsningerne opfylder Arbejdstilsynets krav og forventninger.

Kontakt DMR Arbejdsmiljø, hvis jeres virksomhed har fået et påbud, som I har svært ved selv at løse. Vi har kompetencerne til at hjælpe jer.

Afdelingsleder Sjælland


Adrian Siegenthaler
Afdelingsleder, arbejdsmiljørådgiver
+45 27 10 74 38
E-mail

Afdelingsleder Jylland/Fyn


Lotte Bjerg Olesen
Afdelingsleder, arbejdsmiljørådgiver
+45 41 30 35 85
E-mail