Støj og bygningsakustik

Rådgivning, dokumentation, måling - støj og bygningsakustik

DMR Støj og bygningsakustik kan rådgive, projektere, måle og beregne inden for alle gængse arbejdsområder. Vi er bredt fagligt funderet, og kan også bidrage med alsidigt specialistarbejde inden for det akustiske felt. I DMR Støj og akustik rådgiver vi os typisk inden for:

  • støj og vibrationer
  • bygnings- og rumakustik
  • certificering
  • arbejdsmiljø.

Vores støj- og akustikydelser er forståelige, konkrete og skaber værdi.

Støj

Vi tilbyder certificeret arbejde, en miljømåling, af ekstern støj, trafikstøj og vibrationer i det eksterne miljø. Vi udfører også opgaver som orienterende arbejde, hvor det er muligt at reducere arbejdets omfang.

Akustik

I forbindelse med nybyggeri kan DMR assistere i alle byggeriets forskellige faser i projekteringen, fra tilbud- til hovedprojektet.

I byggefasen kan DMR teste og verificere byggetekniske detaljer og rådgive om udførelsen af disse på byggepladsen. Vi kan også måle eller overvåge vibrationer eller støj fra byggepladsen.

Ved aflevering af byggeriet kan DMR foretage de nødvendige kontrolmålinger for at belyse om projektkrav eller myndighedskrav er overholdt eller til brug for DGNB eller anden certificering.

Ved renoveringer kan DMR måle på de eksisterende konstruktioner og projektere de nødvendige byggetekniske tiltag, til overholdelse af relevante krav.

Kontakt os

Om det er offentlige eller private opgaver og om de er store eller små, så konktakt os gerne for rådgivning og konkrete tilbud.

Læs mere her på siden om vores arbejdsområder og hvilke ydelser vi tilbyder.

Kontakt os, og vi hjælper dig videre med dit projekt.

Jylland


Jeppe Sørensen
Fagchef, civilingeniør
Støj og akustik

+45 41 30 35 72
E-mail

Fyn/Sjælland


Troels Lindgreen
Afdelingsleder, støj og akustik
+45 25 50 55 68
E-mail