Miljørådgiver for virksomheder vedr. industrimiljø - dmr.dk

DMR fungerer som ekstern miljøafdeling for forskellige virksomheder, ligesom vi understøtter og supplerer miljøansvarlige i virksomheder, der selv har en miljøafdeling. Ud over at bistå med at indhente de nødvendige tilladelser ved ændringer på virksomheden eller i lovgivningen, bistår vi med bl.a. udarbejdelse af driftsjournal for miljøkrav, løbende indberetninger, prøvetagninger, støjmålinger og anden egenkontrol.

Det giver vores kunder en sikkerhed for, at de opfylder de mange forskellige miljøkrav, så virksomheden kan bruge tiden på at opnå gode økonomiske resultater uden at skulle bruge unødig tid på kravene fra miljømyndighederne.

Vi oplever det som en stor fordel, at vi både arbejder for myndigheder og virksomheder, så vi er vant til at sætte os ind i begge parters behov og tankegang, og dermed kan sikre en smidig og effektiv kommunikation.

Vi kan bl.a. tilbyde sparring og rådgivning inden for:

Vi løser de opgaver, som virksomheden ikke selv har tid eller kompetencer til og virksomheden får nye øjne og input til, hvordan opgaverne kan løses. DMR har stor ekspertise og erfaring inden for mange forskellige brancher, og da flere af vores medarbejdere på miljøområdet både har været privat og offentligt ansat, har vi en god forståelse for både virksomheders og myndigheders tankegang.

Bag hver af DMRs medarbejdere er der ca. 170 medarbejdere, med ekspertise indenfor bl.a.:

Kvalitet og troværdighed er altafgørende for DMR, og vi tilstræber i ethvert kundeforhold at levere ydelser og produkter, hvis omfang og kvalitet svarer til kundens forventninger og krav.

Vil du høre mere eller ønsker du et konkret tilbud, så kontakt DMR:

Jylland og Fyn


Rikke-Louise Bøgeskov Hyttel
Afdelingsleder, industrimiljø
Civilingeniør

+45 25 50 55 55
E-mail

Sjælland og Bornholm

Nothing found