Historie og udvikling

Dansk Miljørådgivning A/S (DMR) ejes i dag af stifteren, Mikael Nielsen og kvalitetschef, civilingeniør Claus Larsen, der også i dag er administrerende direktør.

DMR er etableret i 1994 og er siden da vokset støt, så DMR idag har ca. 220 medarbejdere fordelt på 17 kontorer i Danmark og 2 kontorer i Norge.

DMR kan idag yde en landsdækkende rådgivning i Danmark og Norge inden for bl.a. jord- og grundvandsforurening, geoteknik, EDD, arbejdsmiljørådgivning, industrimiljø, støj og akustik, fugt og skimmel samt bygningsundersøgelser for f.eks. PCB, asbest, tungmetaller m.v. i bygninger.

Den positive udvikling kan også ses på, at vi flere gange har været kåret som gazellevirksomhed ligesom vi flere gange har været med i Entrepreneur Of The Year konkurrencen.

Desuden har DMR i alle årene siden 2012 fået tildelt den højeste mulige kreditvurdering AAA (Tripel-A) af Bisnode/Soliditet. For at opnå en AAA kreditvurdering skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser. Karakteren AAA er i perioden givet til mindre end 5% af samtlige danske selskaber.