Børnehuset Enghuset

Børnehuset Enghuset

DGNB Guld + Hjerte Certificering
Børnehus Enghuset, Fredericia
År: 2022 –
Status: Igangværende

BygherrePartner har som Bæredygtighedsrådgiver og DGNB-auditor vundet konkurrencen om Børnehuset Enghuset i Fredericia sammen med bl.a. totalentreprenør Anton Knudsen, Gjørtz/Andersen/Arkitekter og DRIAS Rådgivende Ingeniører, som alle har ydet en stor indsats i konkurrencen.

I alt har fem prækvalificerede teams budt ind på opgaven, hvor deres tilbud er blevet bedømt ud fra kriterierne Projektløsning og Funktionalitet, Bæredygtighed samt Organisering og proces. BygherrePartner scorede højest inden for Bæredygtighed blandt alle de prækvalificerede teams. Der blev bl.a. lagt vægt på vores håndtering af DGNB Guld + Hjerte samt hvordan vi har inddraget LCA-beregninger i den helt tidlige designfase og bl.a. regnet på gevinsten ved at genanvende brugte mursten, som allerede er stillet til rådighed af Fredericia kommune til byggeriet.

Der er afsat 35 mio. kr. til det samlede projekt, hvoraf de 31. mio. kr. er afsat til totalentreprenøren. De resterende midler skal blandt andet bruges til køkken, møbler, mobile garderobepladser mv. Efter planen skal den nye daginstitution stå klar til at tage imod 120 børn i foråret 2024.

Læs mere om projektet ved at klikke her