Felt PCer/tablets og GPS-enheder

Som en udløber, af at Prenart Equipment er blevet en del af DMR A/S, er vi stolte af at meddele, at Juniper Systems-produktsortimentet af robuste håndholdte pc’er og GPS, nu er tilgængelige lige her.

Om Juniper Systems Limited

Juniper Systems Logan, UT, USA og Birmingham, Storbritannien, er verdensledende inden for design og fremstilling af ultra-robuste håndholdte computere og leverer løsninger til indsamling af feltdata til brug i ekstreme miljøer. Siden 1993 har Juniper Systems innovative mobile teknologi været anvendt indenfor en lang række forskellige fagområder såsom GIS, rådgivende ingeniører, naturressourcer, forsyningsselskaber samt forskning og uddannelse.

Hvad er værdien af ​​dine mistede data?

Hvis du holder af din dyre, men skrøbelige bærbare computer eller tablet, skal du undgå at tage den med i felten. Den er IKKE bygget til det!

For projekter, der kræver noget ekstraordinært af dataindsamlingsudstyr i marken og hvor data BARE ikke må gå tabt, har PRENART EQUIPMENT v / DMR A/S altid brugt udstyr fra Juniper Systems, lige siden den første Allegro DOS-model blev introduceret i år 2000.

Nem dataindsamling – trådløst eller håndtastet – selv med handsker på!

I stedet for at nedskrive oplysninger på papirark, indtastes data let direkte i en feltcomputer eller indsamles ved hjælp af trådløs forbindelse fra instrumenter som GPS, stregkodescannere, vægte og andre typer af måleinstrumenter.

Referencer

I det langsigtede statistikprojekt med fokus på status og udvikling af danske skove – National Forest Inventory (NFI) – som blev startet i 2002 (udført af Københavns Universitet) har første valg til feltudstyr altid været Allegro håndholdte felt PCer fra Juniper Systems.