GeoDania Aps bliver en del af Dansk Miljørådgivning A/S

GeoDania Aps bliver en del af Dansk Miljørådgivning A/S

Det geotekniske firma GeoDania på Fyn ved direktør og ejer Kim Bendixen har gennem årtier leveret geoteknisk rådgivning ved undersøgelser, tilsyn og laboratorieforsøg fra private boliger til store bygge- og anlægsprojekter. Høj faglighed, kvalitet, kundeservice og konkurrencedygtige priser har gjort GeoDania til en anerkendt og stærk aktør i markedet. DMR har per 1.07.2022 overtaget GeoDania og dermed udvidet med flere geoteknikere og yderligere miljømedarbejdere i GeoDanias kontor- og laboratorie på Energivej 36, 5260 Odense S.

Civilingeniør Kim Bendixen har mere end 25 års geoteknisk erfaring fra firmaet GEO og sit eget firma GeoDania, som han stiftede i 2003. Som ejer og direktør har Kim stået for udviklingen af GeoDania i tæt samarbejde med firmaets engagerede medarbejdere. Vi mener, der er et fint fælles match mellem de to firmaers profil og tilgang til geoteknisk rådgivning og ikke mindst måden, hvorpå der samarbejdes med vores kunder. GeoDanias virksomhedsprofil har gennem årene været følgende:

GeoDania er et geoteknisk specialfirma fra Odense på Fyn, der har til formål at yde praktisk anvendelig geoteknisk rådgivning. Vi skriver i et sprog, som kan forstås af alle – både af den private bygherre og den professionelle rådgiver. Når du bruger GeoDania, får du praktisk anvendelig rådgivning, der bygger på mere end 25 års erfaringer høstet i et forum, der omfatter de bedste geoteknikere i landet.

GeoDanias profil og tilgang til kunder, projekter og faglighed ligger tæt op ad DMR og DMR Geoteknik, hvor netop jordnær rådgivning til kunder, fokus på kvalitet og høj tilfredshed ved kunder og medarbejdere er vores fælles fundament. Ved opkøbet af GeoDania styrkes DMR Geoteknik markant på Fyn, og samlet udgør DMR Geoteknik nu ca. 45 medarbejdere. Fra vores 17 kontorer er vi tæt på projekterne, og dermed kan vi dagligt levere geotekniske undersøgelser, tilsyn, kontroller på byggepladser over hele landet samt udføre alle former for laboratorieforsøg.  

Kim Bendixen fortsætter som projektchef i DMR Geoteknik, og han vil fortsat rådgive sine mange kunder. Kim vil dele sin viden og erfaring med de mange kolleger i DMR Geoteknik, så netop Kim og GeoDanias erfaringer, kunder, faglighed og kultur bedst muligt integreres i DMR Geoteknik.

Ledelsen af den geotekniske afdeling på Fyn og Sjælland er forankret ved afdelingsleder og ingeniør Kristian Beck Benjaminsen. Kristian er en kendt geoteknisk rådgiver for mange kunder på Fyn og Sjælland, og Kristian har de rigtige forudsætninger for at få de nye kolleger fra GeoDania til at blive en integreret del af DMR Geoteknik.

Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med vores mange kunder over hele landet, og alle er velkomne til at kontakte os for sparring, gode råd og geoteknisk support. Døren er som altid åben på DMR’s kontorer og herunder også hos det nye fælles GeoDania/DMR-kontor på Energivej i Odense.

Der afholdes en reception i efteråret i Odense, hvor kunder, samarbejdspartnere og venner af huset inviteres til grillpølser og fadøl fra vores underbo – H.C. Andersen Brewery.  

DMR ser opkøbet som en del af sin vækststrategi, der dels bygger på organisk vækst og dels opkøb af virksomheder, som vi vurderer kan bidrage til DMRs fremtidige udvikling.